Vitesse zoekt in China en Hongarije naar samenwerking

26 oktober 2015, 18:19

Vitesse is bezig aan een zoektocht naar internationale samenwerkingen. De club uit Arnhem kijkt in het kader hiervan rond in China en Hongarije. De eerste contacten zijn al gelegd, met het Hongaarse Vasas Budapest is Vitesse zelfs al langer in gesprek. De eerste leden van de academie hebben al een kijkje in de keuken genomen.

"Vitesse staat open voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Daarom is er contact met diverse clubs om bij elkaar in de keuken te kijken en van elkaar te leren", meldt een woordvoerder van Vitesse aan Voetbal International. "Vasas Budapest is één van die clubs, maar van een formele samenwerking is nog geen sprake", klinkt het verder.

Algemeen directeur Joost de Wit reist op korte termijn met een Vitesse-delegatie naar China, waar niet alleen naar een club om mee samen te werken, maar ook naar sponsoren gezocht wordt. "Veel clubs kijken naar de Chinese markt. Dat is lastig, maar wij hebben mogelijk wel een voordeel. Jeugdspelers Yuning Zhang speelt in onze academie en is behoorlijk populair aan het worden. Hopelijk levert het wat op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen