Wolfsburg-spits Dost: "We hebben te weinig laten zien"

4 november 2015, 00:10

In de heenwedstrijd tegen PSV scoorde en won Bas Dost, in de return in Eindhoven beleefde de spits een aanmerkelijk minder prettige avond. Met VfL Wolfsburg verloor de Oranje-international met 2-0 in het Philips Stadion. Een terechte nederlaag, geeft Dost toe.

"Het was te weinig van ons, vandaag", zegt Dost tegen de verzamelde media. "Waar dat aan ligt, weet ik niet." De suggestie van een verslaggever dat de spelers van VfL Wolfsburg niet alles gaven en niet de absolute wil om te winnen toonden, wijst Dost voorzichtig van de hand. "Ik begrijp waarom je dat zegt en dat het er misschien zo uitzag. Maar ik weet zeker dat iedereen hier heel graag een goed resultaat wilde boeken. Ik wel in ieder geval", zegt hij.

Zelf kwam Dost amper in het spel voor. Eén kansje kreeg hij, vlak na rust bij een stand van 0-0, maar hij wist zijn teen niet tegen de bal te krijgen. "Jammer, want dat was een goed moment voor een doelpunt. ik had verwacht dat we daarna nog meer mogelijkheden zouden krijgen, maar na de 1-0 van PSV hadden we geen antwoord."

In de slotfase maakte de thuisploeg ook nog een tweede goal, via Luuk de Jong. Het goede spel van PSV verbaasde Dost niet. "In Wolfsburg hadden we al gezien dat PSV goed kan voetballen, alleen maakten wij daar de eerste goal. Hier niet, wij hebben gewoon te weinig gebracht. We moeten als team een reactie tonen de komende duels, al moeten we ook niet te dramatisch doen: we staan op zes punten, er is niets verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen