Robben stoort zich niet aan kritiek: "Eerzucht is goed"

Ger
11 november 2015, 10:40

Robert Lewandowski lijkt niet geheel gelukkig te zijn met de rentree van Arjen Robben bij Bayern München. Hoewel de Oranje-international duidelijk een meerwaarde is voor de Duitse topclub, steekt het de Pool naar verluidt dat zijn collega te vaak voor zijn eigen kansen gaat.

Lewandowski en Robben waren de voorbije speelronde in de Bundesliga allebei trefzeker tegen VfB Stuttgart (4-0). Volgens de spits had die score nog hoger moeten uitvallen, maar werd hij meerdere keren over het hoofd gezien door de oud-speler van FC Groningen en PSV. Tegenover Sport Bild wenst Lewandowski zijn irritatie niet hardop uit te spreken. "Ik wil er niets over zeggen. Jullie hebben het zelf ook gezien", is het summiere commentaar van de in topvorm verkerende goaltjesdief.

De cijfers van Robben als aangever in wedstrijden waarin hij samenspeelde met Lewandowski, vallen bitter tegen. Hij bereidde slechts drie doelpunten van zijn ploegmaat voor. Robben zit evenwel niet in zijn maag met de geluiden over zijn 'individualistische' spel. "Eerzucht is goed. Andersom komt het eveneens voor. In de eerste helft tegen Stuttgart had ook Robert andere keuzes kunnen maken. Zo kritisch moeten we ook zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen