'Chelsea start renovatie met megabod op Ronaldo'

Ger
12 november 2015, 15:14

Chelsea wil naar verluidt met een opzienbare transfer de weg omhoog hervinden. Volgens de Spaanse krant AS heeft clubeigenaar Roman Abramovich zijn zinnen gezet op de komst van Cristiano Ronaldo naar The Blues. De deal moet worden gefinancierd door de verkoop van Eden Hazard, Oscar en Nemanja Matic.

Chelsea zou omgerekend bijna honderd miljoen euro willen betalen voor de 30-jarige Ronaldo. De sterspeler van Real Madrid zou bij de Londenaren de spil moeten vormen van een vernieuwde ploeg. Chelsea is dit seizoen dramatisch begonnen aan de Premier League, waardoor de roep om aanwinsten steeds luider klinkt.

Het is echter zeer de vraag of de Engelse titelverdediger kans maakt om Ronaldo los te weken uit de Spaanse hoofdstad. Real wil de Portugees dolgraag tot zijn voetbalpensioen in Estadio Santiago Bernabéu houden. Bovendien had Ronaldo in het verleden vaak onenigheid met José Mourinho, de huidige coach van Chelsea.

De international speelde in het verleden voor Manchester United in de Premier League. Als hij ooit zou besluiten om terug te keren naar Engeland, lijkt Old Trafford een veel logischer keuze dan Stamford Bridge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen