Berghuis: "Niet het idee dat PSV mij echt wilde hebben"

Jw
19 november 2015, 19:54

Steven Berghuis koos afgelopen zomer voor een transfer naar Watford. Voor de buitenwereld is daar, vooral op dit moment, het een en ander op aan te merken. Berghuis speelde nog geen belangrijke rol in de Premier League, maar de 23-jarige aanvaller verwacht dat de kansen gaan komen.

Alleen op techniek redt Berghuis het niet in Engeland. Daarom zit de Nederlandse aanvaller veel in het krachthonk.  ''Als ik stappen wil maken, dan moet ik extra arbeid verrichten. Ook op fysiek vlak", zegt hij tegen FOX Sports.

Watford kwam pas vijf duels in actie voor Watford, maar hij houdt hoop. ''Ik baal dat ik niet speel, maar de club heeft niet voor niets ruim zes miljoen euro voor mij op tafel gelegd. Ik weet wat ik kan en moet simpelweg geduld hebben. Watford is een stap omhoog en dan is het logisch dat je niet gelijk zo belangrijk bent als bij AZ het geval was. Ik raak hier echt niet van in paniek."

Berghuis vernam afgelopen zomer interesse van PSV, maar hij werd niet overtuigd door het handelen van de leiding. ''Ik begrijp wel dat mensen nu roepen dat ik beter naar PSV had kunnen gaan, maar ik had niet het idee dat de club mij ten koste van alles wilde halen. Voor mijn gevoel ging hun voorkeur meer uit naar Maxime Lestienne en Gastón Pereiro. Ze pakten ook niet echt door. Ik heb heel erg getwijfeld, maar ik stond en sta helemaal achter mijn keuze voor Watford. Het komt goed."

Komende zaterdag komt Manchester United op bezoek bij Watford. Het is echter niet de verwachting dat Berghuis aan de aftrap verschijnt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen