Locadia hakt knoop door: "Ga seizoen bij PSV afmaken"

20 november 2015, 07:31

Maandenlang vroeg hij openlijk om een vertrek, maar Jürgen Locadia wil nu toch bij PSV blijven. In een interview met De Telegraaf geeft de 22-jarige aanvaller, onlangs voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal, aan dat hij nog minimaal een half jaar in Eindhoven wil blijven.

"Ik ga het seizoen bij PSV afmaken", is de duidelijke taal van Locadia. Een opmerkelijke uitlating gezien de manier waarop hij eerder dit seizoen naar een vertrek solliciteerde. Omdat PSV hem in de zomer niet liet gaan, kwam hij zelfs een keer niet opdagen voor een training. Vervolgens werd afgesproken zijn situatie in de winterstop opnieuw te bekijken. "Na het incident heb ik de knop omgezet", zegt Locadia over de dag dat hij bewust de training liet schieten. "Ik heb op een dieptepunt gezeten, maar ben uit de duisternis gekomen."

Dat komt mede omdat Locadia een kans gekregen heeft als linkeraanvaller, hij speelt daar op de plek van Maxime Lestienne. En dat terwijl de spits in de zomer zijn neus nog ophaalde voor de plek links voorin. "Of ik er nu anders naar kijk? Deze positie biedt wel kansen. Ik heb het er ook met de trainer over gehad, dat het een voordeel is voor een speler als hij veelzijdig is en op meerdere posities kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen