Loodzware klus voor Groningen: "Spelen om de eer"

25 november 2015, 20:32

FC Groningen is al uitgeschakeld in de Europa League, maar moet donderdagavond nog wel aan de bak in Frankrijk. De eredivisionist neemt het morgen op tegen het sterke Olympique Marseille, waarvan in het heenduel kansloos verloren werd. Trainer Erwin van de Looi realiseert zich dan ook dat Groningen een loodzware klus wacht.

De coach hoopt dat zijn ploeg progressie laat zien in Zuid-Frankrijk. "In onze thuiswedstrijd hebben we het heel lastig gehad tegen Olympique Marseille en we moeten morgen laten zien dat we in de tussentijd beter zijn geworden", aldus de trainer op de persconferentie. "We spelen om de eer, een mooi geldbedrag en deze wedstrijd is gewoon een grote uitdaging voor ons. Voor een jonge ploeg is het heel belangrijk om dit soort wedstrijden te spelen. Sportief staat er ook zeker wel wat op het spel, we willen ons van onze beste kant laten zien en volop strijden tegen een goede tegenstander. We kijken er naar uit om onszelf met Olympique Marseille te meten."

Olympique Marseille staat derde in de groep, met zes punten. De Fransen zullen donderdag dan ook van Groningen moeten winnen om een stap naar overwintering in de Europa League te zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen