De Jong: "Hadden hier drie punten kunnen pakken"

25 november 2015, 23:11

De situatie voor PSV in de Champions League ziet er ineens bijzonder gunstig uit. De ploeg van Phillip Cocu speelde vanavond (woensdag) met 0-0 gelijk bij Manchester United en heeft het daardoor nog allemaal in eigen hand. Als de Eindhovenaren in de laatste speelronde van CSKA Moskou winnen, dan is het zeker van een plek bij de laatste zestien. Spits Luuk de Jong is daar erg blij mee.

"Dat is heerlijk", was de eerste reactie van de spits bij SBS 6. "Het is prettig dat we het in eigen hand hebben. Maar even winnen van CSKA is ook niet gemakkelijk. We zullen heel volwassen moeten spelen. Thuis, met het publiek erachter, gaan we voor de winst."

Dat ging PSV op visite bij Manchester United vanavond ook. "Als de afwerking net wat beter was geweest, hadden we hier nog met drie punten weg kunnen gaan", besefte de aanvalsleider. "We kwamen er een paar keer goed onderuit. Het is jammer dat je het dan net niet goed uitspeelt. We geven wel wat kansen weg, maar niets weggeven is onmogelijk tegen United. Ik denk dat we tevreden moeten zijn met het punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen