Klopp: "Iedereen kan makkelijke wedstrijden winnen"

Jw
27 november 2015, 08:25

Liverpool-trainer Jürgen Klopp was donderdagavond blij met de veerkracht in zijn ploeg. De Engelse club kwam in de Europa League een 1-0 achterstand te boven en boog die om in een 2-1 overwinning. Daardoor plaatsten The Reds zich voor de knock-outfase.

"Het was een echt gevecht en daarom ben ik erg tevreden met dit resultaat. Makkelijke wedstrijden kan iedereen winnen, maar het gaat om de zware duels. Dit was er één van... wat een avond", glimde de Duitse trainer, die met zijn uitgesproken persoonlijkheid al heel snel populair is geworden in Engeland.

Bovendien zitten de resultaten mee. Liverpool won afgelopen weekend met 4-1 van Manchester City en gaf daar tegen Bordeaux een goed vervolg aan. Klopp benadrukt de Europa League serieus te nemen, waar hij in het begin een beetje gek voor werd verklaard. "Toen ik hier kwam, gaf iedereen mij het gevoel: 'wow, neem je de beste spelers mee naar de wedstrijd tegen Kazan in de Europa League? Waarom?'. Daar heb ik voor gekozen en dus ben ik erg blij dat het is gelukt om ons te kwalificeren", keek de oud-trainer van Borussia Dortmund terug.

Christian Benteke was op Anfield Road de gevierde man. De Belg bereidde de eerste treffer, weliswaar onbedoeld, voor en maakte later zelf de winnende. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen