Kozakken Boys en Spakenburg foutloos, Vogels onderuit

28 november 2015, 17:14

Kozakken Boys en SV Spakenburg hebben vanmiddag geen fout gemaakt in de zaterdagafdeling van de Topklasse. Kozakken Boys vloerde ONS Sneek op eigen veld met 4-1, terwijl Spakenburg promovendus RVVH met 5-2 over de knie legde.

Spakenburg verloor vorige week de derby van dorpsgenoot IJsselmeervogels, maar herstelde zich vanmiddag op prima wijze. De ploeg kwam nog wel op achterstand tegen RVVH, dat daarna capituleerde. De wedstrijd leek in 4-2 te eindigen, maar door een penalty van Danny van den Meiracker in extra tijd werd het nog 5-2. Na de verzilverde strafschop floot de arbiter direct af.

Kozakken Boys ging vanmiddag rusten met een 0-1 achterstand tegen middenmoter ONS Sneek, maar maakte het in de tweede helft ruimschoots goed: 4-1. De ploeg uit Werkendam heeft evenveel punten als Spakenburg, maar heeft nog wel een duel te goed.

IJsselmeervogels heeft de knappe zege van vorige week op rivaal Spakenburg geen vervolg kunnen geven. In de eerste wedstrijd onder leiding van Sandor van der Heide ging het team kansloos met 3-0 ten onder bij nummer vijf Barendrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen