AS Roma verrassend onderuit, Carpi verlaat laatste plaats

Ger
29 november 2015, 17:04

AS Roma heeft voor de derde keer in vier duels averij opgelopen in de Serie A. De ploeg van trainer Rudi Garcia liet zich voor eigen publiek verrassend door middenmoter Atalanta Bergamo: 0-2.

Door de nederlaag dreigt Roma na deze speelronde aan te kijken tegen een achterstand van zes punten op koploper Internazionale. Dan moet de equipe uit Milaan maandag wel winnen in de topper tegen Napoli.

Alejandro Gómez zette Atalanta vijf minuten voor de pauze op voorsprong tegen Roma. Maicon deed de thuisploeg diep in de tweede helft de das om door een directe rode kaart te pakken. De toegekende strafschop werd bovendien benut door Germán Denis.

Middenvelder Marten de Roon deed bij Atalanta slechts enkele minuten mee als invaller. De oud-speler van sc Heerenveen zag twee ploegmaten nog een rode kaart voorgehouden krijgen. Guglielmo Stendardo én Alberto Grassi moesten van het veld na twee keer geel.

Carpi verliet de laatste plaats in de Italiaanse competitie. Dat gebeurde dankzij een 1-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen Genoa. De thuisploeg speelde al snel met een man minder. Leonardo Pavoletti moest na een rode kaart vertrekken. Desondanks kwam Genoa via Diogo Figueiras nog wel op 1-0. In de tweede helft boog Carpi die achterstand volledig om. Marco Borriello en Cristian Zaccardo waren trefzeker.

Hellas Verona is de nieuwe hekkensluiter. De uitwedstrijd tegen Frosinone ging met 3-2 verloren. Na negentien minuten raakten de bezoekers uit Verona al een mannetje kwijt. Rafael moest gaan douchen na een rode prent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen