Komst Hasselbaink naar QPR lijkt kwestie van tijd te zijn

4 december 2015, 08:41

Het lijkt wel goed te komen met de overstap van Jimmy Floyd Hasselbaink naar Queens Park Rangers. De Nederlandse coach, die van Burton Albion al toestemming kreeg om te onderhandelen met de Championship-club, wordt waarschijnlijk snel gepresenteerd op Loftus Road. Interim-manager Neil Warnock heeft dat laten doorschemeren.

QPR won donderdagavond dankzij een treffer van Nedum Onuoha keurig met 0-1 bij Reading FC. Het was waarschijnlijk de laatste wedstrijd van Warnock als interim-coach, aangezien Hasselbaink klaar staat om aan de bak te gaan bij de Londense club. "Jimmy zal het vast wel moeilijk vinden, maar er is geen enkele reden waarom hij hier niet succesvol zou kunnen zijn", aldus Warnock bij de BBC.

Warnock neemt de honneurs waar sinds vier november, toen Chris Ramsey op straat gezet werd door de QPR-leiding. De club staat momenteel nog op de elfde plaats in het Championship, maar is slechts twee punten verwijderd van de zesde plaats, die recht geeft op de play-offs om promotie.

Hasselbaink heeft het uitstekend gedaan bij Burton Albion. De 43-jarige oud-speler van onder meer AZ, Leeds United, Atlético Madrid, Middlesbrough en Chelsea werd afgelopen seizoen met The Brewers kampioen in de League Two en draait deze jaargang mee in de top van de League One. Hasselbaink werkt sinds november 2014 bij Burton, waar hij 33 van de 54 duels won. Eerder was hij was eerder coach van het Belgische Royal Antwerp en lid van de technische staf van Nottingham Forest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen