Atlético vindt zichzelf niet de favoriet tegen PSV

15 december 2015, 20:54

Het valt op dat de spelers van Atlético Madrid veel respect hebben voor PSV, de ploeg die maandagmiddag in Zyon uit de koker kwam als tegenstander in de achtste finales van de Champions League. Sterkhouders Antoine Griezmann en Diego Godín beschouwen zichzelf niet als de favoriet tegen de Eindhovense club.

Griezmann, dit seizoen al meerdere malen het goudhaantje van Atético, weet zeker dat het geen walk-over zal worden tegen PSV. "Het is een team dat het verdient om hier te staan. Het zal lastig worden. We moeten sterk zijn en proberen te scoren in Eindhoven", weet de Franse international.

Godín hoopt de Champions League na een finaleplaats (2013/2014) en een plek in de kwartfinales (2014/2015) te winnen met Atlético. De Uruguayaanse verdediger denkt wel dat het lastig wordt om de Eindhovense horde te nemen. "Wij zijn niet de favoriet. PSV komt uit een sterke groep. Ze hebben een jonge ploeg, misschien wel de jongste in de Champions League. Maar wij hebben de droom om het toernooi te winnen en daar gaan we voor vechten."

PSV speelt op 24 februari eerst een thuiswedstrijd tegen Atlético. De return in het Estadio Vicente Calderón volgt op 15 maart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen