Utrecht overklast Achilles '29 en bekert simpel verder

16 december 2015, 20:19

NEC liet dinsdagavond zien hoe het niet moet, FC Utrecht heeft vanavond (woensdag) laten zien hoe spelen tegen een mindere tegenstander wel moet. In Groesbeek was de ploeg van Erik ten Hag in het bekerduel vanaf minuut één een paar klassen beter dan Achilles '29. Het overwicht en het klasseverschil resulteerde in een 0-5 zege. Sébastien Haller was met drie treffers de grote man bij de bezoekers. 

In Groesbeek hoopten de fans van Achilles op een stunt, maar al snel werd duidelijk dat de thuisploeg het vanavond niet zo redden. Al na acht minuten stond Utrecht, dat afgelopen zondag nog van Ajax won, met 0-2 voor. Sébastien Haller opende na vijf minuten de score, door vogelvrij raak te koppen uit een hoekschop. Drie minuten daarna besliste Nacer Barazite de wedstrijd eigenlijk al, door een lage voorzet met de hak op fraaie wijze in het doel te werken.

In de tweede helft scoorde Haller nog twee keer, met name de 0-4 van de Franse spits was wonderschoon. De aanvalsleider was het eindstation van een schitterende, snelle aanval van FC Utrecht. Ook invaller Patrick Joosten pikte zijn doelpuntje mee, hij bepaalde in de 64ste minuut de eindstand op 0-5. Op die eindstand viel gezien het spelbeeld niets aan te merken. Utrecht was vanavond simpelweg veel te sterk voor de Jupiler League-club. 

Overigens maakte Ruud Boymans zijn rentree in het eerste elftal na een jaar afwezigheid. De spits kwam in de 57ste minuut binnen de lijnen als vervanger van Haller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen