NEC huurt verwarmingsketels: "Noodzakelijke ingreep"

Ger
12 januari 2016, 17:39

NEC heeft een bijzondere huurovereenkomst gesloten. De Nijmeegse club trekt geen nieuwe speler aan, maar krijgt de beschikking over extra verwarmingsketels. De apparatuur in het Goffertstadion is zo verouderd dat NEC extra capaciteit moet huren om de veldverwarming op gang te houden.

De huidige nummer zes van de Eredivisie wil niet riskeren dat wedstrijden moeten worden afgelast. "Het is voor ons een zeer kostbare maar noodzakelijke ingreep", aldus stadionmanager Theo van Benthum op de website van NEC. "We verzekeren hiermee dat onze veldverwarming het redt, niet alleen aankomende zondag maar ook in de koude periode die mogelijk nog volgt. Los van de hoge boetes vanuit de KNVB die we riskeren als de wedstrijd wordt afgelast, willen we vooral gewoon voetballen. Voor onszelf en voor onze supporters."

De Goffert is eigendom van de gemeente Nijmegen. NEC huurt het stadion en moet het onderhoud betalen. De Gelderse club wilde het stadion graag kopen, maar kon het met de gemeente niet eens worden over de prijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen