Fenerbahçe met scorende Van Persie foutloos in beker

Jw
13 januari 2016, 20:15

Fenerbahçe heeft woensdag een klinkende overwinning geboekt in de Turkse beker. Robin van Persie had met twee treffers een belangrijk aandeel in de 6-1 zege op Giresunspor.

De 32-jarige aanvaller is dit seizoen geen onbetwiste basisspeler bij de Turkse grootmacht. De laatste tijd lijkt de Nederlandse ster zijn fitheid én vorm echter helemaal terug te hebben gevonden. Met twee doelpunten in het vorige bekerduel, de belangrijke openingstreffer in de competitie tegen Sivasspor (2-1 winst) en de dubbelklapper van vanavond werkt Van Persie aan zijn vertrouwen.

Van Persie liet vanavond zijn klasse zien. Bij zijn eerste doelpunt ontving hij de bal op de rand van het strafschopgebied, wachtte even en haalde verwoestend uit in de kruising. Bij de 6-1 kapte Van Persie zowel een verdediger als de doelman van Giresunspor uit en schoof de bal simpel in het doel. De oud-Feyenoorder was tussendoor ook nog met een omhaal dicht bij een treffer.

Fenerbahçe is door de overwinning nog altijd foutloos in het bekertoernooi, dat is opgedeeld in groepen. Van Persie staat met zijn ploeg met twaalf punten uit vier wedstrijden bovenaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen