Feyenoord en Kongolo verlengen contract opnieuw

Ger
26 januari 2016, 16:11

Feyenoord kan een seizoen langer blijven beschikken over Terence Kongolo. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis tot medio 2018. Voor de 21-jarige verdediger is het al zijn derde contractverlenging bij de Rotterdammers.

Kongolo speelde tot nu toe 74 competitiewedstrijden voor Feyenoord. Zijn definitieve doorbraak beleefde hij in het seizoen 2013/2014. "Ik speel al van kleins af aan bij Feyenoord, dus ik vind het mooi dat ik opnieuw mijn contract mag verlengen bij deze club", zegt Kongolo op de clubwebsite. "Ik heb het gevoel dat ik me bij Feyenoord nog verder kan ontwikkelen. Dat de club graag met me verder wil, geeft me dan ook veel vertrouwen."

"Hij is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler", aldus technisch directeur Martin Van Geel. "Ik ben ervan overtuigd dat hij in de toekomst een vergelijkbare stap kan maken als andere spelers die via onze jeugdopleiding in het eerste elftal zijn doorgebroken, zoals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen