Chinezen willen ook Rooney lokken met lucratief bod

Ger
19 februari 2016, 09:51

Wayne Rooney is mogelijk de volgende grote naam die vertrekt naar de Chinese competitie. Manchester United heeft volgens verschillende media een lucratief aanbod van Shanghai Shenhua op de 30-jarige aanvaller ontvangen. Rooney zelf zou in China per week 640.000 euro kunnen verdienen.

De deal zou komende zomer moeten ingaan, zodat de aanvoerder het seizoen bij Manchester United kan afmaken. Naast Shanghai Shenua aast overigens ook een andere Chinese club op de diensten van Rooney, die momenteel is uitgeschakeld vanwege een knieblessure. United nam de international van Engeland in 2004 voor 37 miljoen over van Everton. De Mancunians staan naar verluidt open voor een transfer, mits de club van manager Louis van Gaal een passende vervanger voor Rooney weet vast te leggen.

De Chinese clubs zijn sinds de jaarwisseling zeer actief op de transfermarkt. Daarbij werden verschillende torenhoge afkoopsommen overgemaakt. Jiangsu Suning brak een record door vijftig miljoen te betalen aan Shaktar Donetsk voor de Braziliaan Alex Teixeira.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen