Simeone looft PSV: "Het is een moedige ploeg"

23 februari 2016, 20:54

De kracht van Atlético Madrid ligt voornamelijk achterin, maar toch is coach Diego Simeone op zijn hoede voor PSV. Beide teams staan woensdag in Eindhoven voor de eerste keer tegenover elkaar in de achtste finales van de Champions League.

Simeone verwacht een intens duel. "Eén vol snelheid, waarin wij als doel hebben de wedstrijd te kunnen controleren", citeert PSV.nl de Argentijnse oefenmeester. "PSV is een moedige ploeg, een goede en aantrekkelijk om te zien spelen. Anders dan de onze. Zij kunnen tegenstanders op meerdere manieren pijn doen, via een standaardsituatie maar ook vanuit een individuele actie. Daar moeten we ons goed van bewust zijn."

Atlético heeft een beduidend kleiner budget dan bijvoorbeeld FC Barcelona en Real Madrid, maar toch presteert het de laatste jaren heel behoorlijk. De club uit de Spaanse hoofdstad kroonde zich in 2014 tot landskampioen en was in hetzelfde jaar runner-up in de Champions League. Het geheim? "Ik heb grote spelers, goede spelers. Door hen kan Atlético wedijveren met FC Barcelona en Real Madrid. Het zijn topspelers", looft Simeone zijn spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen