NAC baalt van bierverspilling: "Drink je bier op"

11 maart 2016, 20:59

In een officieel statement heeft NAC Breda laten weten dat het niet blij is met de vele bierverspilling die er doorgaans in het Rat Verlegh stadion plaatsvindt. Op de eigen website vraagt de Jupiler League-club haar supporters om hun bier gewoon op te drinken.

"Nu we het over bier hebben, willen we graag nogmaals een bindend advies uitbrengen voor alle supporters: drink het op. De afgelopen wedstrijd is er op de meest fanatieke tribunes weer flink met bier gegooid. Gelukkig is dit landelijk onopgemerkt gebleven, omdat er geen veiligheidsauditoren van de KNVB aanwezig waren. Het is onze plicht je echter te melden dat de camera's van NAC wel altijd aan staan en dat overtreders van het stadionreglement in de kraag worden gevat", schrijft de club in een verklaring.

Volgens NAC kunnen de consequenties groot zijn voor fans die misbruik maken van het bier. "Overtreders maken kans op een stadionverbod. Tevens lopen zij het risico dat NAC een eventuele boete op hen verhaalt. Die boetes kunnen inmiddels behoorlijk in de papieren lopen, omdat NAC door enkele supporters inmiddels een recidivist is op het gebied van biermorsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen