De Vrij: "Volgende week weer trainen met de bal"

Jw
16 maart 2016, 18:26   Bijgewerkt: 16 maart 2016, 19:13

De rentree van Stefan de Vrij nadert. De 24-jarige verdediger van SS Lazio heeft woensdag aangegeven over een week weer voorzichtig de trainingen te kunnen hervatten. De Nederlands international is al meerdere maanden geblesseerd aan zijn knie, waaraan hij ook werd geopereerd.

"Aan het begin van dit seizoen had ik veel ups en downs, waardoor we eind oktober hebben besloten dat een operatie de beste oplossing was", aldus De Vrij in Italiaanse media. De Oranje-international moest vervolgens een lange weg afleggen. "Het merendeel van mijn tijd moest ik thuis blijven en me richten op de oefeningen op de bank. Pas daarna ben ik in de sportschool aan het werk gegaan met mijn herstel."

"Volgende week verwacht ik weer op het trainingsveld te staan en weer te kunnen trainen met de bal. Ik ben blij dat mijn knie erg goed voelt. Tot nog toe heb ik geen pijn gevoeld en dat voelt goed", vervolgt De Vrij, die in de tussentijd goed is opgevangen in Rome. "Ik voel me gesteund door de club. Ik heb veel contact met de mensen hier en soms ga ik naar Rome om ze te bezoeken. Ik heb het gevoel dat ik me elke week sterker begin te voelen en ben klaar om de volgende stap te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen