Vreman is 'niet rouwig' om absentie Dirk Kuyt

18 maart 2016, 15:49

Jan Vreman is De Graafschap aan het klaarstomen voor één van de mooiste wedstrijden van het seizoen: het uitduel met Feyenoord in De Kuip. De Superboeren hopen de goede lijn van de 3-0 overwinning op Roda JC Kerkrade te kunnen doortrekken in Rotterdam-Zuid.

Vreman weet nog niet of hij komende zondag kan beschikken over Bryan Smeets, die de training moest onderbreken wegens knieklachten. "Hij kreeg last van zijn knie en ging naar binnen", aldus Vreman op de clubwebsite. Hij kan voor het eerst sinds augustus 2015 weer beschikken over Thijs Bouma, die hersteld is van een gebroken been. "Verder verwacht ik weinig te wijzigen. Alleen Bart Straalman zal starten voor Nathaniel Will, die geschorst is."

De Graafschap is met SC Cambuur in een spannende degradatiestrijd verwikkeld. De degradatiekraker tegen de Leeuwarders komt al in het zicht. "We gaan niet al kijken naar de wedstrijd tegen Cambuur, eerst hebben we een klus te klaren in Rotterdam; eerst Feyenoord dus. We gaan er naartoe voor een resultaat", stelt Vreman, die weet dat Dirk Kuyt wegens een unieke schorsing ontbreekt bij Feyenoord. "Hij is niet voor niks hun aanvoerder, we zijn er niet rouwig om dat hij er niet bij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen