PSV'ers verzetten gedachten tijdens interlandperiode

22 maart 2016, 09:53

PSV kwam thuis tegen sc Heerenveen niet verder dan een gelijkspel, werd in de Champions League na strafschoppen uitgeschakeld door Atlético Madrid en verloor zondag van Ajax. Daarmee bewees PSV zich in negen dagen een zeer slechte dienst. De interlandperiode is een mooi moment voor de spelers om de zinnen even te verzetten.

"Ajax heeft het normaal heel moeilijk bij ons, maar we gaven ze die vroege goal cadeau. Daardoor hoefden ze niet te komen en konden ze op de counter loeren", aldus Luuk de Jong tegenover De Telegraaf. "Dat deden ze goed. Die klap moeten we even verwerken. Maar er komen met Frankrijk en Engeland twee mooie wedstrijden aan om de gedachten te verzetten."

Ook Jeffrey Bruma was teleurgesteld over afgelopen zondag. "Het had een mooie week kunnen worden, maar werd al met al een heel vervelende. Nee, daar heb ik geen verklaring voor. Van Ajax hadden we gewoon moeten winnen. Maar de competitie is nog niet gespeeld. Er zijn nog achttien punten te winnen en te verliezen. Wij moeten alles winnen en het Ajax zo lastig mogelijk maken."

Ook PSV'er Jetro Willems keerde terug bij Oranje, nadat hij door blessureleed zijn laatste interland speelde op 12 juni 2015. "Ik ben blij dat ik hier na acht maanden blessureleed weer mag zijn, want er spreekt vertrouwen van de bondscoach uit. Het is een moeilijke tijd geweest, dus dan voelt dit als een beloning voor het harde werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen