Conte vindt dat beloftes niet nagekomen zijn

23 maart 2016, 21:47

Antonio Conte heeft er geen moment spijt van gehad dat hij ervoor gekozen heeft om bondscoach van Italië te worden. De oud-internationale vindt het een prachtige en eervolle baan, ondanks het feit dat hij na het EK 2016 vertrekt. Toch zegt hij dat bepaalde beloftes niet nagekomen zijn.

"Dit is een fantastische ervaring voor mij en daarom heb ik nooit spijt gehad van mijn keuze. Dit blijft voor altijd bij me. Trainen bij een club is heel anders dan trainer bij je geboorteland", aldus Conte, waarvan verwacht wordt hij dat hij volgend seizoen voor de groep zal staan bij Chelsea.

Conte zegt dat hij zich soms voelde als een mooie auto die lang in de garage stond, omdat hij meer tijd met de spelers wilde besteden. "Ik vind dat er niet goed met mij omgegaan is. Er is mij op voorhand namelijk beloofd dat ik veel meer tijd zou krijgen met de spelers", aldus de Italië-bondscoach. Hij doelt hiermee op het feit dat hij vaker wilde trainen, dat er een bijeenkomst in februari geschrapt werd en dat de Coppa Italia-finale tot zijn onvrede niet naar voren geschoven werd in de planning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen