Maher: "Ik wil het gewoon mooi afsluiten bij PSV"

Ger
4 april 2016, 08:29

Adam Maher denkt serieus na over een zomers vertrek bij PSV. De middenvelder, die afgelopen zaterdag tegen zijn oude club AZ weer eens in actie mocht komen, speelt geen hoofdrol in de plannen van coach Phillip Cocu. Na de komst van Marco van Ginkel kwam Maher zelfs geregeld op de tribune terecht. 

"Ik had het anders verwacht en anders gezien. Maar dit is uiteindelijk hoe het is gegaan. Het zal wel een reden hebben. Maar ik blijf altijd in mezelf geloven en hard werken", zegt Maher in De Telegraaf. Hij koos er de afgelopen weken voor om speelritme op te doen bij Jong PSV. "Ik heb ervoor gekozen om mijn trots opzij te zetten en lekker mijn wedstrijden te spelen bij Jong. Het is het niet hoogste waar je ooit wil spelen, maar ik heb een doel voor ogen en daar wil ik naar toe werken."

"Het is goed voor mij dat ik speel. Ik zeg altijd: als dat niet hier is, dan moet dat ergens anders zijn. Uiteindelijk gaat het daarom. Ik wil het gewoon mooi afsluiten hier. Ik richt me nu op deze vijf, zes weken en dan zie ik wel wat de zomer brengt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen