Halve finales CL: Man City-Real Madrid en Atlético-Bayern

15 april 2016, 11:47   Bijgewerkt: 15 april 2016, 12:54

In het Zwitserse Nyon is vrijdagochtend de loting voor de halve finales van de Champions League verricht. Real Madrid en Atlético Madrid hebben elkaar in dit stadium van het toernooi nog vermeden. Real neemt het op tegen Manchester City, Atlético strijdt met Bayern München om een plek in de eindstrijd. Voormalig Internazionale-speler Dejan Stankovic mocht zich ontfermen over de loting.

Atlético wist in de vorige rondes PSV en FC Barcelona uit de Champions League te knikkeren en treft nu dus Bayern, dat in de knock-outfase te sterk was voor Juventus en Benfica. Coach Pep Guardiola heeft zijn nieuwe werkgever Manchester City vooralsnog ontweken, aangezien de Engelse club tegen Real Madrid speelt. Man City wist Dinamo Kiev en Paris Saint-Germain op weg naar de halve finale te vloeren, Real Madrid maakte korte metten met AS Roma en VfL Wolfsburg.

De wedstrijden in de halve finales worden afgewerkt op 26 en 27 april en 3 en 4 mei. Manchester City en Atlético Madrid spelen eerst thuis, Real Madrid en Bayern München moeten dus eerst buitenshuis presteren. De finale wordt op 28 mei gespeeld in het Milanese San Siro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen