Huntelaar: "Bayern maakte gebruik van onze zwaktes"

17 april 2016, 23:01

Klaas-Jan Huntelaar had zaterdag een teleurgesteld na afloop van de wedstrijd van Schalke 04 op bezoek bij Bayern München. De koploper van de Bundesliga was met 3-0 te sterk voor de bezoekers uit Gelsenkirchen.

In de tweede helft ging het mis voor Schalke, terwijl Huntelaar kansen zag op een positief resultaat. "We stonden defensief heel goed en kregen prima kansen in de eerste helft. We hadden meer moeten doen met de kansen die we kregen. In het begin van de tweede helft gaven we het uit handen", vertelt Huntelaar op de website van zijn club.

Robert Lewandowski opende na de theepauze de score, waarmee het verzet van Schalke was gebroken. "Bayern maakte goed gebruik van onze zwaktes. We begonnen niet scherp en toen was het gedaan. Als je in München eenmaal achter staat, wordt het een heel lastig verhaal. We konden niet terug in de wedstrijd komen."

Schalke blijft in de Bundesliga meedoen om een ticket voor Europees voetbal. Schalke staat zevende met evenveel punten als nummer vijf en zes Borussia Mönchengladbach en FSV Mainz 05. De achterstand op nummer vier Hertha BSC is vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen