Guardiola: "75 procent van de tijd waren we top"

27 april 2016, 23:46

Bayern München-coach Pep Guardiola baalt van de kansen die zijn ploeg woensdag heeft gemist in de Champions League-halve finale tegen Atlético Madrid. De Duitsers gingen in Spanje met 1-0 onderuit, waardoor ze komende dinsdag in de return op eigen veld iets recht te zetten hebben.

"Volgens mij hebben we goed gespeeld. Tegen een team als Atlético is het ontzettend moeilijk, maar 75 procent van de tijd hebben we een topprestatie geleverd", constateerde Guardiola na afloop tevreden. "We hebben veel kansen gecreëerd, maar Atlético is een topteam dat het heel goed doet. We hadden echter maar één goal nodig om het evenwicht te herstellen. Ik weet niet hoeveel ploegen er in de halve finale van de Champions League zoveel kansen hebben gekregen."

Een prachtige goal van Saul in de eerste helft werd Bayern fataal in het Estadio Vicente Calderon. "We hebben goed gespeeld, maar ons begin was slecht. Dat doelpunt was een gevolg van het gebrek aan tempo bij ons", mopperde de Spaanse oefenmeester. "Het was een fantastische treffer, maar wel een fout van ons. Het resultaat is niet goed. Dat maakt de return lastiger, maar we hebben nog steeds hoop dat we de finale gaan halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen