Newcastle slaat slag, West Ham passeert Man United

30 april 2016, 18:07

Newcastle United heeft zichzelf zaterdagmiddag een uitstekende dienst bewezen in de onderste regionen van de Premier League. Voor het eerst sinds tijden staan The Magpies boven de degradatiestreep, door een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Crystal Palace. West Ham United boekte ondertussen een klinkende zege bij West Bromwich Albion (0-3).

Er ontvouwde zich een razend spannende wedstrijd op St. James' Park, waar alleen Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum van de Nederlandse enclave in de basis stonden. Goed was het allemaal niet, maar de belangen maakten het een duel dat onder hoogspanning stond. Newcastle wist dat het zich geen verliespartij kon veroorloven en zette daarom alles op alles om drie punten te pakken.

Sunderland (32), Norwich City (31) en het reeds gedegradeerde Aston Villa (16) staan nu onder Newcastle in de degradatiezone. Sunderland sleepte met Patrick van Aanholt wel ternauwernood een punt uit het vuur tegen het Stoke City van Erik Pieters. Jermain Defoe maakt in de blessuretijd de openingstreffer van voormalig FC Twente-speler Marko Arnautovic ongedaan: 1-1. Norwich heeft overigens nog een duel tegoed, waardoor het Newcastle en Sunderland nog kan passeren.

Everton won met 2-1 van AFC Bournemouth, Watford won met Steven Berghuis als invaller dankzij twee goals van Troy Deeney in blessuretijd met 3-2 van Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen