De Visser: "Heel boos toen Chelsea De Bruyne liet gaan"

5 mei 2016, 10:39

Scout Piet de Visser was er verantwoordelijk voor dat Chelsea in 2012 toptalent Kevin De Bruyne contracteerde. Omdat de Belg nooit echt een kans kreeg vertrok hij enkele seizoenen later weer bij The Blues, waarna hij via VfL Wolfsburg momenteel furore maakt bij Manchester City. De Visser, die als scout voor Chelsea werkt, baalt er nog altijd van dat de Londenaren geen geloof in De Bruyne hebben gehad.

"Pijn is een groot woord, maar ik ben toch heel boos geweest toen Chelsea De Bruyne liet gaan", vertelt de topscout aan Sporza. "Ik heb veel discussies met José Mourinho gehad over Kevin. Ik zei: laat Kevin spelen. Niet altijd, maar een paar keer, want dan blijft hij. Kevin was zelf enthousiast over Chelsea, hij was een echte speler voor Chelsea. Mourinho zei dat Kevin zelf niet wou blijven, maar als hij hem een paar keer opgesteld zou hebben, dan zou Kevin gebleven zijn."

Een paar weken geleden won Manchester City met 0-3 bij Chelsea. De Bruyne was in die wedstrijd de grote uitblinker en haalde op die manier zijn gram op Stamford Bridge. "Als Chelsea-man zat ik te balen, maar binnenin had ik zo'n plezier dat Kevin dat Chelsea-middenveld in z'n eentje afmaakte. Mijn hart valt dan open, maar ondanks het verlies van Chelsea heb ik dan plezier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen