Santos weet wat hij wil: "Spanje, Duitsland of Engeland"

7 mei 2016, 09:13

Christian Santos is bezig aan zijn laatste weken in dienst van NEC. De topschutter van de eredivisionist is na dit seizoen transfervrij en hoopt dan een mooie transfer te maken. De spits weet heel goed wat hij wil op de transfermarkt, zo maakt hij duidelijk in gesprek met De Gelderlander.

"Voor mij zijn drie competities het uitgangspunt", legt hij uit. "Ik moet de jaren inhalen, waarin ik op een te laag niveau actief ben geweest in Duitsland en België (Arminia Bielefeld en Eupen, red.). En het jaar dat ik door een knieblessure ben verloren (Waasland-Beveren, red.). Voor mij wordt het Spanje, Duitsland of Engeland. Daar is alles op gericht. Er zijn ook contacten, alleen ligt er nog geen concrete aanbieding."

De 28-jarige aanvaller hoopt voordat hij vertrekt nog nacompetitie te spelen met NEC. Om dat te bereiken moet hij met zijn team zondag bij Feyenoord sowieso een resultaat halen. "Voor de competitie heb ik een streefgetal aan doelpunten opgeschreven. Daar ben ik nog niet. En zodoende ga ik er ook niet van uit dat Feyenoord mijn laatste wedstrijd bij NEC is. Wij kunnen de nacompetitie in? Waarom niet? Ik denk dat we goede kaarten hebben."

Santos heeft deze voetbaljaargang zestien keer het net gevonden in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen