Kompany mist EK: "Maar heb geen zelfmedelijden"

7 mei 2016, 21:13

België heeft een tegenvaller te verwerken gekregen voor het Europees kampioenschap van komende zomer in Frankrijk. Vincent Kompany moet het evenement laten schieten vanwege een blessure, eerder deze week opgelopen in de return van de Champions League-halve finale van zijn club Manchester City tegen Real Madrid.

"Ik mis het EK", begint Kompany, die al het hele seizoen wordt geplaagd door blessures, zijn slechtnieuwsbericht op Facebook. "Voor mij is dat heel droevig nieuws. Ik had hier nu kunnen zitten en medelijden met mijzelf kunnen hebben, voor mijn carrière kunnen vrezen, zoals anderen dat misschien zouden doen. Maar zo ben ik niet. Ik kijk naar de toekomst."

"Er is meer in het leven en alleen als ik dat niet besef, zal ik falen", vervolgt Kompany. "Ik ben een harde werker en een vechter. Als jij dat ook bent, dan weet je dat voor mensen als wij succes op veel manieren kan komen. We hebben vertrouwen in onszelf wanneer het zwaar is. Ik heb heel veel respect voor iedereen die de persoonlijke uitdagingen in het leven haalt met een positieve instelling. Daar wil ik ook aan voldoen en dus blijf ik rustig en positief. Ik blijf mijn ding doen, iets wat ik met nog meer overtuiging dan ooit tevoren zal doen."

"Ik heb er vertrouwen in dat mijn vrienden en ploeggenoten het goed zullen doen op het EK en ons trots zullen maken. Vanaf nu ben ik officieel hun meest fanatieke supporter en ik zal er zijn om hen te steunen", schrijft Kompany vanuit het ziekenhuis. "Ik geef nooit op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen