Janssen is uit op transfer: "Ambitie om stap te maken"

9 mei 2016, 16:16

De kans is klein dat Vincent Janssen ook komend seizoen het tenue van AZ draagt. De aanvaller, die zich zondagmiddag met 27 goals tot topscorer van de Eredivisie kroonde, hoopt deze zomer een mooie transfer te maken. Dat geeft zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen te kennen.

Op de website van FOX Sports zegt Van Diemen dat een langer verblijf bij AZ niet echt een optie is voor Janssen. "De ambitie is om een stap te maken", zegt hij. "Mits het een goede club is. Vincent heeft een schitterend seizoen gedraaid, heeft bij Oranje gezeten. Dat smaakt naar meer. AZ is fantastisch, maar als je de mogelijkheid hebt om een volgende stap te maken…  Daar ben je sportman voor."

Janssen, die in Alkmaar nog een contract voor drie jaar heeft, staat volgens Van Diemen in de belangstelling van veel clubs. "Het is logisch dat hij door veel clubs gevolgd word. Vincent is jong, international, bij een club als AZ topscorer geworden in Nederland en heeft Europees voetbal gehaald. Dan is het een abc'tje", aldus Van Diemen, die stelt dat vooral clubs uit Engeland en Duitsland interesse hebben. "Vooral die landen, maar ook clubs uit andere competities volgen hem. Vincent zit in een enorme opwaartse spiraal. Dan moet je nadenken over waar je gaat spelen. Het moet een aansprekende competitie zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen