Trustfull: "De Boer en ik gaan samen verder"

Jw
12 mei 2016, 16:58

Orlando Trustfull volgt waarschijnlijk het pad van Frank de Boer. De assistent-trainer verliet Ajax vandaag in navolging van zijn hoofdtrainer, maar zegt dat het de bedoeling is dat hij meegaat naar een mogelijk nieuwe club. "We gaan samen verder. Misschien niet bij elke willekeurige club, maar in principe gaan Frank en ik samen verder", aldus Trustfull tegenover AT5.

Trustfull werd aan het begin van het seizoen door De Boer toegevoegd aan de technische staf, omdat hij een 'frisse wind' wilde hebben. De samenwerking tussen de twee verliep uitstekend, waardoor naar verluidt de rol van Dennis Bergkamp marginaler werd. Ajax besloot Bergkamp aan te houden, omdat de clubleiding in hem een 'cultuurbewaker' ziet.

De Boer gaf eerder aan dat er 'nog niet speelt', maar sloot een nieuwe club ook niet uit. Trustfull liet meer los. "Er speelt altijd wat. Er zijn zoveel aantrekkelijke clubs waar mogelijkheden zijn, dus we moeten ons niet op één competitie richten. Maar dat is niet aan de hand, we kijken gewoon naar de opties", aldus de voormalig Oranje-international.

In tegenstelling tot De Boer werkte Trustfull maar een jaar bij de hoofdmacht van Ajax. Hij heeft er evenwel van genoten. "Ajax is een schitterende club waar je mag werken met de grootste talenten dus dat is fantastisch werk. Ik heb er een jaar met heel veel plezier gewerkt en daar ben ik heel dankbaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen