Roma doet Totti voorstel: "De bal ligt nu bij hem"

15 mei 2016, 09:24

In de tweede helft van het seizoen werd er in Italië eigenlijk continu over de toekomst van Francesco Totti gesproken. Zou het 39-jarige clubicoon er nog een jaartje aan vastplakken bij AS Roma, of niet? Dit kan zomaar het geval zijn, aangezien de Romeinse topclub de routinier nu een nieuw contract voorgeschoteld heeft.

Roma-voorzitter James Pallotta heeft bevestigd dat Totti een nieuw contractvoorstel heeft gekregen. "De bal ligt nu bij hem", zegt hij tegen Corriere dello Sport. "Het contract is al meer dan een week geleden aan hem aangeboden. Het is een royaal voorstel. Ik weet niet waarom hij het niet nog geaccepteerd heeft", stelt Pallotta.

Totti toonde de afgelopen weken aan dat hij nog altijd een geniale voetballer kan zijn. Nadat de levende legende in zes (vrij korte) optredens maar liefst vier goals en twee assists noteerde, was hij zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen AC Milan (1-3 winst) weer belangrijk met een fraai hakje. Roma-directeur Mauro Baldissoni gaf eerder ook al aan dat Totti zijn aflopende verbintenis kan verlengen.

Roma kende een uitstekende tweede seizoenshelft, wat geresulteerd heeft in de derde plaats in de Serie A. De voorsprong op nummer vier Internazionale bedraagt maar liefst dertien punten. "Het was een prachtige tweede helft van het seizoen. Iedereen was goed", aldus Pallotta, die Kevin Strootman ook zag terugkeren. De Nederlander droeg tegen Milan een steentje bij met een fraaie assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen