Kuyt heeft naast Feyenoord ook buitenlandse opties

17 mei 2016, 07:36

Het is nog maar de vraag of Dirk Kuyt komend seizoen nog de trotse aanvoerder van Feyenoord zal zijn. De 35-jarige aanvaller kan in Rotterdam-Zuid verlengen, maar heeft ook onder meer de kans om een avontuur in de Verenigde Staten aan te gaan. Een grote club in de Amerikaanse Major League Soccer hoopt de routinier komende zomer te kunnen presenteren.

"Er is overal nog belangstelling in het buitenland voor Dirk", bevestigt zaakwaarnemer Rob Jansen in De Telegraaf. Zijn cliënt is met Feyenoord in gesprek over een langere samenwerking, maar het zou kunnen dat Kuyt toch nog de behoefte heeft om een kijkje te nemen over de grens. Mocht hij alsnog verlengen in De Kuip, dan doet hij dat met één seizoen.

Een transfer naar de VS zou lucratief en avontuurlijk zijn voor Kuyt, maar het is geen geheim dat de aanvaller ook waarde hecht aan het wel en wee van zijn gezin, dat vorig jaar zomer dus terugkeerde in Nederland. In het eerste seizoen na zijn comeback bij Feyenoord maakte Kuyt negentien doelpunten in 32 optredens in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen