'Celtic-supporter' Rodgers ambitieus: "Stadion vol krijgen"

24 mei 2016, 09:01

Brendan Rodgers zwaait volgend seizoen de scepter bij Celtic, waar hij een contract tekende voor één seizoen. De voormalig oefenmeester van onder meer Swansea City en Liverpool is ambitieus met de Schotse topclub, waarover hij uitermate lovende woorden sprak.

"Celtic is één van de grootste clubs in de wereld. Voor mij is het zeker geen stap terug vanuit de Premier League", aldus de Noord-Ier tegenover BBC Sport. "Ik ben mijn hele leven al Celtic-supporter en heb heel veel geluk dat ik de kans krijg om het team te gaan leiden."

De doelen voor volgend seizoen zijn duidelijk. "Samen met de rest van mijn staf en de spelers gaan we alles doen wat in onze macht ligt om de uitdagingen aan te gaan die er liggen: de Schotse competitie domineren en kwalificatie afdwingen voor de Champions League."

Toch is Rodgers niet alleen gefocust op het resultaat, hij wil ook spektakel bieden. "Mijn filosofie is om het stadion weer gevuld te krijgen. Het is aan mij om weer 60.000 supporters naar Celtic Park te verleiden om wedstrijden voor te schotelen waar ze blij van worden, met veel goals en zeges."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen