"Ervaring en passie van Robben kunnen altijd nuttig zijn"

30 mei 2016, 08:33

Danny Blind is verheugd met de aanwezigheid van Arjen Robben op het trainingskamp in Portugal. De bondscoach van het Nederlands elftal geeft aan dat de vleugelaanvaller zelf het initiatief heeft genomen om langs te komen bij zijn collega-internationals.

"Het was de insteek dat hij op mijn verzoek eerder deze maand naar Hoenderloo zou komen, maar dat was moeilijk, omdat hij niet precies wist waar hij fysiek stond", laat Blind optekenen in De Telegraaf. "Afgelopen week belde hij dat hij in zijn revalidatie wel mogelijkheden zag om aan te sluiten. Morgen als wij naar Polen vliegen, gaat hij naar München om daar verder te trainen", aldus de bondscoach.

In de optiek van Blind heeft de spelersgroep veel aan het bezoekje van Robben. "Hij is mijn eerste aanvoerder, een ervaren speler en wij hebben een ervaren groep. Je moet zijn komst niet zwaarder maken dan het is. Maar een speler met zo'n staat van dienst en zulke passie kan naar jonge spelers toe altijd nuttig zijn. Hij begeeft zich in de groep, zit aan de tafel, loopt naar het veld en praat met spelers", besluit de bondscoach van Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen