Vilhena tekent toch bij: "Feyenoord zit in mijn hart"

21 juni 2016, 13:56

Tonny Vilhena werd in verband gebracht met verschillende buitenlandse clubs en beschikte over een transfervrije status. Toch besloot de linksbenige middenvelder om zijn aflopende contract bij Feyenoord met twee seizoenen te verlengen. Zowel Vilhena als technisch directeur Martin van Geel laten weten verheugd te zijn met een langere samenwerking.

"We zijn heel blij dat Tonny ervoor heeft gekozen bij Feyenoord te blijven", zegt Van Geel op de clubwebsite. "Het was voor iedereen ontzettend jammer om te zien dat een zelf opgeleide speler transfervrij leek te vertrekken, terwijl wij en Tonny zelf ervan overtuigd zijn dat hij hier onder trainer Giovanni van Bronckhorst nog stappen kan maken en van grote waarde kan zijn voor Feyenoord."

"Feyenoord zit in mijn hart en ik wil graag voor deze club blijven spelen. Ik ben blij dat ik een keuze heb gemaakt en dat er nu duidelijkheid is. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen en wil er een mooi jaar van maken", aldus Vilhena, voor wie de ziekte van zijn moeder meewoog in zijn keuze om in Nederland te blijven spelen.

"Ik ben trainer Giovanni van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel dankbaar. Zij zijn altijd in mij blijven geloven en wilden mij graag aan boord houden bij de club. Verder wil ik mijn vader en moeder bedanken voor de steun die zij mij hebben gegeven bij het maken van mijn keuze. Ook bedank ik graag mijn zaakwaarnemer, voor wat hij de afgelopen maanden heeft betekend voor mij en mijn familie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen