De Jong is tevreden bij PSV: "Er speelt nu niks"

2 juli 2016, 09:13

Na het vertrek van Jeffrey Bruma hoopt PSV in de persoon van Luuk de Jong niet nog een sterkhouder te verliezen. De club wil de spits daarom een contract voorleggen en dat klinkt voor de aanvaller als goed nieuws. De Jong voelt zich thuis in Eindhoven en wil graag blijven, al is hij ook ambitieus.

Hij vernam onlangs dat PSV zijn contract, dat nog tot 2019 loopt, wil verlengen. "Dat zijn welkome berichten", reageert de aanvoerder in het Eindhovens Dagblad. "Ik proef de waardering en voel me in Eindhoven na twee seizoenen gewoon hartstikke goed. Echt, ik weet wat ik hier heb en dat is iets heel moois."

Hoewel hij tevreden is bij de kampioen van Nederland, blijft het buitenland trekken. "Als sportman blijf ik wel de ambitie houden om nog ooit een stap te zetten. Of dat deze zomer al gebeurt, is niet te zeggen. Er speelt nu niks concreets. Wel stel ik binnenkort een termijn en laat ik PSV niet tot het einde van de transferperiode wachten. Ik kan me voorstellen dat de club op een gegeven moment wel duidelijkheid wil, ook al is de voetballerij nou eenmaal moeilijk te voorspellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen