Feyenoord direct op schot, Vitesse klopt Shaktar

2 juli 2016, 19:06

Feyenoord heeft een vliegende start gemaakt met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De formatie van coach Giovanni van Bronckhorst won zaterdag de eerste oefenwedstrijd van deze zomer met 16-0 van de amateurs van RKSV Driel.

Door een eigen goal van een Driel-verdediger kwam Feyenoord al binnen één minuut op voorsprong. Kramer, Woudenberg, Van der Heijden, Kuyt (2), Gustafson en Elia waren ervoor verantwoordelijk dat de Rotterdammers gingen rusten met een 8-0 voorsprong. Ook in de tweede helft maakte Feyenoord acht treffers, ditmaal door toedoen van Vilhena (3), nieuwkomer Jørgensen (4) en Nelom. Tegenvaller voor Feyenoord was wel dat Kuyt en Vejinovic allebei een penalty misten.

Vitesse boekte een keurig oefenresultaat. De Arnhemmers versloegen Shaktar Donetsk met 2-0, door doelpunten van Zhang en Van Bergen. PEC Zwolle versloeg een regioteam met 10-0. De Zwolse goals vielen via Mokhtar (2), Van Polen, Marcellis, Brama, Marinus, Kvida, Menig, Achahbar en Evre. Willem II bleef tegen FC Oss steken op 1-1. Scott bracht Willem II al binnen vier minuten op 1-0, maar Bakx herstelde vlak voor de pauze het evenwicht namens Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen