Jones lijkt keepersprobleem Feyenoord op te lossen

7 juli 2016, 07:39

Omdat Kenneth Vermeer tot de winterstop uit de roulatie zal liggen vanwege een afgescheurde achillespees en ook zijn stand-in Warner Hahn nog niet volledig hersteld is van kruisbandletsel, is Feyenoord de zoektocht naar een nieuwe doelman gestart. Deze lijken de Rotterdammers gevonden te hebben, in de persoon van Brad Jones.

De 34-jarige Australiër staat op het punt om zich aan Feyenoord te verbinden, zo meldt De Telegraaf op deze donderdagochtend. De man uit Armadale kan derde keeper worden bij Liverpool, waar hij zijn conditie momenteel op peil houdt, maar heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Rotterdam-Zuid. Woensdagavond bereikte hij al een bijna een akkoord met Feyenoord, waarmee hij alleen nog hoef te onderhandelen over het salaris en de wedstrijdpremies.

Jones, zijn zaakwaarnemer Dean Gorré (ex-Feyenoord) en diens broer Greg gaan vandaag weer met Feyenoord om tafel. De Australiër keepte in de tweede helft van het afgelopen seizoen al in Nederland. Toen werd hij opgepikt door NEC, waar hij deze zomer vertrok.

Naast Liverpool en NEC stond Jones in het verleden ook onder de lat bij Middlesbrough, Shelbourne, Stockport County, Rotherham United, Blackpool, Sheffield Wednesday, Derby County en Bradford City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen