Vitesse verwelkomt nieuw drietal op trainingskamp

12 juli 2016, 09:26

Vitesse is onder leiding van de nieuwe trainer Henk Fraser op trainingskamp in Slovenië. Daar voegden zich drie nieuwe gezichten bij de groep. Gisteren (maandag) werd bekend dat assistent-trainer Andy Myer overkwam van Chelsea, doelman Michael Tornes is op proef en de 16-jarige Thomas Buitink mag zich laten zien.

"Natuurlijk komt dit contact tot stand door onze samenwerking met Chelsea", reageert Fraser in gesprek met De Gelderlander op de komst van Myer. "Maar het is niet zo dat ik er niet in ben gehoord. Ik had ook nee kunnen zeggen, maar we hebben vorige week kennis gemaakt en ik moet zeggen dat dat meteen heel goed klikte. Ik heb hem er graag bij, ook omdat ik wel van andere inzichten hou."

Tornes mag de komende dagen laten zien of hij een versterking kan vormen. "We zijn hem via keeperstrainer Raymond van der Gouw op het spoor gekomen. We hebben met Eloy Room en Jeroen Houwen al twee keepers in huis. Dit is geen statement naar hen, maar wel een goed moment om een derde keeper aan het werk te zien."

Nadat Mitchell van Bergen zich al bij de eerste selectie voegde, krijgt ook jeugdspeler Buitink nu dus die kans. "Ik ken hem nog niet goed genoeg om in te schatten hoe goed hij kan worden", zegt Fraser. "Maar ik heb wel, met name van Edward Sturing, goede verhalen over hem gehoord. Ik denk dat het dan goed is om zo'n talentvolle jongen mee te nemen, met de oudere gasten te laten trainen om wat stapjes te kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen