Heerenveen naar Japan: "We willen hem live zien"

13 juli 2016, 17:55

Op korte termijn voegt sc Heerenveen mogelijk een verrassende naam toe aan de selectie van Jurgen Streppel. De Friese club vertrekt met een delegatie naar Japan, om daar de 24-jarige Yuka Kobayashi in actie te zien. Heerenveen ziet in hem mogelijk één van de twee nieuwe aanwinsten in de middenlinie.

"Hij zou naar Nederland komen, maar om verschillende redenen lukte dat niet", legt technisch manager Hamstra uit aan Voetbal International. "We hebben hem op beelden uitvoerig bekeken, maar we kunnen ons geld maar één keer uitgeven. Zijn club Júbilo Iwata is in competitie dus dan kunnen we hem live zien."

Heerenveen had onlangs ook Quincy Owusu-Abeyie op proef, maar de buitenspeler wist geen contract te verdienen. "Quincy heeft een tijdje meegetraind en in het verleden zijn sporen wel verdiend. Voetballend zakte hij ook niet door het ijs, maar het is ook niet zo dat we volledig overtuigd waren. We hebben hem vanaf eind vorig seizoen toch een tijdje bij ons gehouden. Ook omdat er wat sluimert rond Sam Larsson, zonder dat dit direct concreet is. Maar de prioriteit ligt toch bij middenvelders", besluit Hamstra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen