Argentijnse president dankt Messi: "Geweldig bericht"

13 augustus 2016, 12:46

De Argentijnse president, Mauricio Macri, is Lionel Messi dankbaar dat hij terug is gekomen op het besluit om niet meer voor de Argentijnse ploeg uit te komen. Via Twitter slingert Macri zijn dankbaarheid de wereld in. "Dit is een geweldig bericht voor de voetbalwereld en vooral voor Argentinië."

"Gefliciteerd en bedankt", voegt het Argentijnse staatshoofd nog toe. De dank van Macri zal ongetwijfeld ook uitgaan naar bondscoach Edgardo Bauza, die Messi ervan wist te overtuigen om toch door te gaan bij de Argentijnse ploeg.

Na de verloren finale in de Copa América tegen Chili, besloot Messi te stoppen bij Argentinië. De 29-jarige aanvaller miste een penalty in de beslissende strafschoppenserie (foto) en trok daarna zijn conclusie na de wedstrijd. Volgens hem was dat op dat moment de beste beslissing voor iedereen.

Gisteren (vrijdag) werd bekend dat Messi alsnog doorgaat. "Er ging op de dag van de verloren finale veel dingen door mijn hoofd en ik wilde serieus stoppen. Ik bedank iedereen die graag wil dat ik voor mijn land uitkom. Hopelijk kunnen we snel wat plezier beleven", aldus Messi over zijn besluit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen