Liverpool wint doelpuntrijk spektakelstuk van Arsenal

14 augustus 2016, 18:55

Liverpool en Arsenal zijn met een spectaculaire wedstrijd aan het nieuwe seizoen in de Premier League begonnen. In Londen was er een 3-4 zege voor Liverpool. Vijf van de zeven doelpunten vielen in de tweede helft, waarbij Liverpool een riante voorsprong bijna uit handen gaf.

Theo Walcott gaf het startsignaal voor het spektakel. Hij liet het na om Arsenal vanuit een strafschop op voorsprong te schieten. Een minuut later legde hij alsnog de bal in het doel. Arsenal was voor rust de bovenliggende partij, maar moest in de blessuretijd voor rust een schitterend doelpunt van Philippe Coutinho toestaan. De Braziliaanse middenvelder krulde een vrije trap fraai in de linker bovenhoek.

Vervolgens begon het team van trainer Jürgen Klopp te swingen. Adam Lallana bracht op aangeven van Georginio Wijnaldum de bezoekers op voorsprong. Vervolgens mocht Lallana ook de derde treffer van The Reds binnen werken en om het feest compleet te maken krulde debutant Sadio Mané een bal in de kruising.

De Londenaren leken bij een 1-4 stand verslagen, maar kwamen knap terug in de wedstrijd. Alex Oxlade-Chamberlain scoorde vanuit en individuele actie, waarna Calum Chambers een kwartier voor tijd het aansluitingsdoelpunt binnen kopte. De spanning in de laatste minuten was groot, maar Liverpool wist de drie punten over de streep te trekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen