Sleegers gaat voor nieuwe uitleenbeurt in Jupiler League

17 augustus 2016, 07:39

NEC heeft Joey Sleegers voor de rest van het seizoen verhuurd aan VVV-Venlo. Zowel de eredivisionist als de eerstedivionist heeft dit nieuws woensdagochtend officieel bevestigd. Zodoende gaat de 22-jarige aanvallende middenvelder voor een nieuwe verhuurperiode in de Jupiler League.

Sleegers, die vroeger in de jeugd van HVV Helmond, RKC Waalwijk en Feyenoord speelde, werd in het seizoen 2014/2015 al door Feyenoord op huurbasis bij FC Eindhoven gestald. Daar maakte de offensief ingestelde middenvelder veel indruk, met dertien doelpunten in 33 competitiewedstrijden. Na dit succesvolle jaar werd hij verkozen tot het grootste talent van de Jupiler League

Het contract van Sleegers bij NEC loopt nog door tot medio 2018, maar in Nijmegen kwam de aanvallende middenvelder weinig aan spelen toe. "Zoals elke speler wil ik graag spelen en die kans is bij VVV-Venlo een stuk groter dan bij NEC. Verder heb ik goede gesprekken gehad met de technische staf bij VVV-Venlo en dat gaf mij veel vertrouwen om deze tijdelijke overstap te maken. In mijn tijd bij FC Eindhoven heb ik veel Jupiler League-ervaring opgedaan en ik weet wat er gevraagd wordt in die competitie. Hopelijk kan ik die ervaring ook bij VVV-Venlo gebruiken", zegt Sleegers op de website van zijn nieuwe club.

VVV-coach Maurice Steijn denkt Sleegers uitstekend te kunnen gebruiken. "Joey is een uitstekende aanvulling op onze huidige spelersgroep, anders doen we niet zo'n moeite om hem hierheen te halen. Iedereen kent de financiële beperkingen van de club, dus we kunnen niet zo maar spelers kopen. Maar dit is een mooie oplossing en een zeer welkome versterking van onze selectie", stelt Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen