Advocaat maakt indruk met telefoontje: "Dat gaf de doorslag"

5 januari 2023, 22:15   Bijgewerkt: 5 januari 2023, 22:25

Joey Sleegers is trots dat hij bij ADO Den Haag gaat samenwerken met een grote trainer als Dick Advocaat. De twee spraken elkaar in aanloop naar de transfer al meerdere keren en dat was voor de speler erg belangrijk. Advocaat liet op zijn beurt weten dat hij niet alleen met Sleegers belde.

Sleegers tekende donderdagmiddag een contract tot medio 2025 bij ADO. "Dick Advocaat heeft mij persoonlijk benaderd om hier te komen voetballen. Ik ben vrij nuchter, maar dat hij belde vond ik mooi. Het zegt wel iets als zo'n grote naam je wil hebben. Ik heb een aantal keer met hem gebeld en dat gaf wel de doorslag om naar ADO te komen", vertelde Sleegers in gesprek met Omroep West. Advocaat weet zelf ook dat persoonlijk contact belangrijk kan zijn tijdens de transferperiode.

Lees ook: Dick Advocaat krijgt bij ADO gewilde aanvaller als eerste versterking

"Soms moet je een belletje plegen om iemand te krijgen", aldus de oefenmeester tegenover Omroep West. "Hij heeft vorig jaar bij FC Eindhoven bewezen dat hij doelpunten kan maken. Daarvoor zijn we nu nog teveel afhankelijk van onze spitsen. Dus het is handig dat we nog een speler erbij krijgen die een doelpunt kan maken. Ik heb meerdere telefoontjes gepleegd, maar die waren een stuk minder positief. Ik doe het nu met deze groep, maar het zou mooi zijn als er nog wat bij komt."

Sleegers kan aan de bak bij ADO

Het is geen geheim dat Advocaat meteen veel verwacht van zijn aanwinsten. ADO staat namelijk nog altijd op de teleurstellende achttiende plaats van de Keuken Kampioen Divisie en dat moet in 2023 beter. Vrijdagavond staat de kelderkraker tegen FC Dordrecht op het programma, maar dan is Sleegers er nog niet bij. Hij hoopt na het weekend aan te sluiten bij de wedstrijdselectie. ADO speelt dinsdag in de KNVB Beker tegen Kozakken Boys, volgende week vrijdag wacht MVV Maastricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen