Nasri en Wilshere lijken uitgeleend te worden

31 augustus 2016, 09:20

Samir Nasri en Jack Wilshere lijken komend seizoen niet in de Premier League te voetballen. Nasri is hard op weg naar een verhuurperiode bij Sevilla, terwijl Wilshere de jaargang wellicht afmaakt in de Italiaanse Serie A.

Nasri staat op het punt om medisch gekeurd te worden bij Sevilla. De aanvallende middenvelder van Manchester Cuty werd dinsdag op de gevoelige plaat vastgelegd, toen hij in Andalusië arriveerde om zijn overstap naar de Europa League-houder in orde te maken. De 29-jarige Fransman speelt sinds 2011 voor Manchester City, maar heeft daar vooralsnog weinig perspectief onder coach Pep Guardiola. Een tijdelijke overstap naar Sevilla, waar hij Yevhen Konoplyanka moet opvolgen, biedt een uitweg voor Nasri. Marca stelt dat Sevilla geen optie tot koop bedingt in de huurovereenkomst met Man City.

Arsenal-middenvelder Wilshere lijkt tijdelijk naar AS Roma te verkassen. Andere Engelse clubs en Celtic zouden ook belangstelling in de Engelse international hebben, maar Roma wil er volgens de Corriere dello Sport alles aan doen om de middenvelder binnen te halen. Het zou gaan om een uitleenbeurt zonder optie tot koop.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen