PEC, Excelsior en Heracles verslaan eerstedivisionist

1 september 2016, 14:51

PEC Zwolle heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd afgewerkt. De hekkensluiter van de Eredivisie, die na vier speelronden op slecht één puntje staat, won het goede gevoel een beetje terug. Het vriendschappelijke duel met FC Volendam werd namelijk met 2-0 gewonnen. Anass Achahbar tekende uit een voorzet van Bram van Polen met een volley voor de 1-0, invaller Jochem van Putten maakte op karakter de tweede Zwolse goal. Aanwinst Nicolai Brock-Madsen maakte zijn officieuze debuut.

Excelsior, dat prima gestart is aan de Eredivisie, heeft ook een prima oefenoverwinning geboekt. De Kralingers wisten NAC Breda met 3-1 te kloppen Dankzij treffers van Terell Ondaan, Fredy Ribeiro en Danilo Pantice werd een doelpunt van Gianluca Nijholt ongedaan gemaakt.

Heracles Almelo slaagde erin om van Jong Ajax te winnen: 1-0. Mark-Jan Fledderus miste een penalty namens de Heraclieden, waarvoor Tarik Kada zich tot matchwinner kroonde. Brandley Kuwas raakte de paal in het Polman Stadion. Ook Jong Ajax raakte het houtwerk een keer. Lerin Duarte maakte zijn rentree bij Heracles.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen